10 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Priština zabranila Udovičiću ulazak na teritoriju Kosova

Region

Comments 5

Priština zabranila Udovičiću ulazak na teritoriju Kosova

Izvor: Beta

Autor: Antena M

  • Viber

Direktor Kancelarije za Kosovo Petar Petković izjavio je da su vlasti u Prištini noćas obavijestile da zabranjuju ulazak na teritoriju Kosova ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću, te da je ta zabrana “anticivilizacijsko divljaštvo usmjereno ka mladima”.

„Udovičić je danas trebalo da na Prištinskom Univerzitetu razgovara da mladima i podijeli im stipendije i potom obiđe Centar za ekologiju i razvoj sporta u Zubinom Potoku, ali su vlasti privremenih insitucija u Prištini bez ikakvog povoda i obrazloženja zabranile njegovu posjetu“, rekao je on, a prenio njegov kabinet.

 U saopštenju se navodi da je boravak Udovičića na Kosovu najavljen oficiru za vezu u skladu sa svim sporazumima i ustaljenim procedurama, ali da je Priština „samovoljno“ odlučila da ne dozvoli posjetu Udovičiću i obavještenje o tome poslala sinoć poslije ponoći.

Prema njegovim riječima, ta zabrana pokazuje i „nemoć“ Evropske unije da osigura i garantuje poštovanje sporazuma.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Onogošt

Treba objasniti Df. i ovima po Crnoj Gori,kojima je omiljena parola Kosovo je Srbija, I koji obećavaju dogodine u Ptizrenu,da su zakasnili jer ni ministar u vladi Srbije nesmije priviriti tamo,e toliko o Kosovu u Srbiji.Ne reaguju ni srpski ministri u vladi Kosova.Njima je izgleda sve jasno.

Kosovo99

@kosovo - šta ćeš veće poniženje. Vučić je rasprodao Srbiju istočnjacima, pa sada napadima na komšije pokušava da zabašuri pošast koju je pustio u državu!