7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sergeju Trifunoviću u Mostaru demolirali automobil

Izvor: Avaz

Region

Comments 1

Sergeju Trifunoviću u Mostaru demolirali automobil

Autor: Antena M

  • Viber

Poznatom glumcu Sergeju Trifunoviću koji se već nekoliko dana nalazi na odmoru u rodnom gradu - Mostaru, nepoznate osobe su demolirale automobil koji se nalazio na parkingu u naselju Vatikan.

"Došao sam u svoj Mostar i evo neko je to vandalizovao, isjekao mi gumu, razbio šajbu pocijepao krov nožem. Ovo su vjerovatno navijači Zrinjskog ili ko zna šta je to u pitanju."

"Mislim da ekipa prekoputa u kafiću zna, ali to ti je Mostar u 21.vijeku. Jedino što mogu da pretpostavim, jer, auto je bio parkiran više puta i ranije na ovom parkingu i beogradske tablice nikoga nisu iritirale, da je ovo vjerovatno na relaciji Velež -Zrinjski, neki uspaljeni mladi mozak" rekao je Trifunović.

Upitan šta dalje odgovorio je: „Ništa, mijenjati gumu, tražiti šajbu“.

"Nije u redu ovako ponašati se prema bilo kojem građaninu ovog grada, a ne prema nekome ko nam dođe u goste. Mislim da je ovo atak na njegovu ličnost i da nema veze s beogradskim tablama", prokomentarisale su komšije za Avaz. 

Trifunović je na društvenim mrežama prije nekog vremena, nakon što je obišao stadion Pod Bijelim brijegom objavio fotografiju uz koju je napisao: „ Ulaz na jednu Veležovu tribinu. Moje djetinjstvo. Mostar u srcu, Velež do groba“.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR