11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vulin: Milanović ne prestaje da lupeta, sad znamo da ne zna ništa ni o Bunjevcima

Region

Comments 0

Vulin: Milanović ne prestaje da lupeta, sad znamo da ne zna ništa ni o Bunjevcima

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin ponovo je oštro odgovorio predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, ovaj put zbog izjave o Bunjevcima.

„Milanović ne može da prestane da govori o Srbiji, a to znači da ne može da prestane da lupeta. Znali smo da Milanović ništa ne zna o Srbima, a sada znamo da ništa ne zna ni o Bunjevcima, pa može da lupi i nazove ih Hrvatima“, naveo je Vulin. 

U izjavi koju je medijima dostavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, Vulin je naveo da se Bunjevcima u Srbiji „priznaje i jezik i postojanje“ i dodao da Milanović „bar toliko treba da zna“.

Srpski ministar policije je naveo i da je Milanović „sebe proglasio predsjednikom svih Hrvata“, dok istovremeno „napada ‘srpski svet’ i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića“.

„Postoji, ipak, jedna velika razlika. Vučić nikada sebe nije proglasio predsjednikom svih Srba, ali Srbi ga tako doživljavaju. Milanović je sebe proglasio predsjednikom svih Hrvata, a tako ga niko ne doživljava“, dodao je Vulin.

MUP Srbije je naveo da je Vulin reagovao na izjavu Milanovića, za koga piše da je „ponovo napao Srbiju i njenog predsjednika Aleksandra Vučića, dok je Bunjevce uvrijedio nazvavši ih Hrvatima“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR