18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Subota

25.05.

24° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vulin: Čvrsto vjerujem u formiranje srpskog sveta, ja znam da ćemo mi biti jedno

Region

Comments 4

Vulin: Čvrsto vjerujem u formiranje srpskog sveta, ja znam da ćemo mi biti jedno

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je svečanoj sjednici Skupštine opštine Ribnik u Republici Srpskoj, gdje mu je uručena povelja počasnog građanina za izuzetan doprinos razvoju ove opštine i požrtvovano zalaganje za jedinstvo srpskog naroda.

„Čudno se osjećam što mi dajete ključeve grada koji je i onako moj, što me primate na prelijepu Manjaču čije sam ja dijete, koju nisam zaboravio niti mogu da zaboravim. I ponosan sam kada kao mali čovjek sa velike planine mogu da pomognem, mogu nešto malo da učinim za ovaj kraj, za srpski narod“, kazao je ministar unutrašnjih poslova Vulin, prenosi MUP u saopštenju.

Obraćajući se nakon uručene povelje počasnog građanina opštine Ribnik u Republici Srpskoj, istakao je da je Republika Srpska spoljnopolitički prioritet Srbije dokle god je na njenom čelu Aleksandar Vučić.

Vulin je naglasio da čvrsto vjeruje u formiranje “srpskog sveta”, te da je to proces koji se ne može zaustaviti.

„Čvrsto vjerujem u formiranje srpskog sveta, ja znam da ćemo mi biti jedno. Ako su mogli Njemci, poražen narod u Drugom svjetskom ratu da naprave jedinstvenu državu, a što mi Srbi kao pobjednički narod u Drugom svjetskom ratu ne bismo mogli da živimo zajedno. Kome je prijetnja potreba Srba da budu jedno, šta to mene može da odvoji od Republike Srpske, a šta to vas može da odvoji od Srbije? Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, Republika Srpska će biti čuvana i sačuvana“, kazao je Vulin.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Dragan

E ovo je zanimljivo! Srbi pobednička strana u 2 svj, ratu. Jeste ona Komunistička strana ali ova Vulinova - Vučićev-četnička je poražena i biće uvijek. Kako može biti pobjednik neko ko veliča i podržava genocid i ljude koji su ga vršili.

blagota

ti se nadaj ma vi je svijet sve manji i manji