9 °

max 14 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ustanička pod opsadom: Velja Nevolja i njegovi vojnici dovedeni na suđenje

Izvor: E-Stock_Nenad_Milosevic

Region

Comments 0

Ustanička pod opsadom: Velja Nevolja i njegovi vojnici dovedeni na suđenje

Izvor: Nova.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Veljko Belivuk, Marko Miljković i drugi pripadnici njegove kriminalne grupe, dovedeni su u Specijalni sud u Ustaničkoj ulici u Beogradu na pripremno ročište koje je zakazano za danas. Optužnicom tužilaštva za organizovani kriminal terete ih za ubistva Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.
 
Pored Belivuka i Miljkovića za ubistvo Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića optuženi su Vlado Draganić, Miloš Budimir, Srđan Lalić, Dejan Tešić, Vladimir Grek i Aleksa Stošić, Senad Rešović i Dragan Mitrović i dvojica okrivljenih saradnika Nikola Spasojević i Bojan Hrvatin.

Optužnicom Tužilaštva za organizovani kriminal obuhvaćen je i Senad Rešović, pripadnik grupe koji je uhapšen oktobru, dok su svi ostali optuženi u pritvoru od 4. februara 2021. i prvom optužnicom, po kojoj se terete za pet teških ubistava, trgovinu drogom, otmice, silovanje i oružje.

Takođe je obuhvaćen i Dragan Mitrović koji je uhapšen kada i Rešović, ali zbog sumnje za saizvršilaštvo u ubistvu Zdravka Radojevića, koje je već je obuhvaćeno pomenutom, potvrđenom optužnicom protiv Belivukove grupe.

Pripadnici klana, koji se od ranije nalaze u pritvoru, dovedeni su danas uz pojačano obezbjeđenje u sud u Ustaničkoj ulici u Beogradu, gdje je zakazano pripremno ročište u ovom postupku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR