8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Osmani: Djelovanje policije legitimno

Region

Comments 2

Osmani: Djelovanje policije legitimno

Izvor: Danas online

Autor: Antena M

  • Viber

"Suverenitet i teritorijalni integritet Republike Kosovo je nepovrjediv, neotuđiv i nedjeljiv, pa je zaštićen svim ustavom i zakonom definisanim sredstvima. (član 2. Ustava) Djelovanje kosovske policije prema Vučićevim nelegalnim strukturama i kriminalnim grupama je legitimno, u ispunjavanju svojih ustavnih dužnosti i u odbrani svih građana, bez razlike", poručila je Vjosa Osmani, prenosi KoSSev.

Sudeći prema njenoj reakciji na današnje akcije kosovskih vlasti u tri sjeverne opštine, kosovska predsjednica uspjeh akcija povezuje sa koordinacijom saveznika Kosova.

„Održivost, dugovječnost i uspjeh ovih akcija zavise i od koordinacije sa saveznicima koji su bili i ostali garanti našeg suvereniteta i nezavisnosti. Zajedno smo uvijek jači“, poručila je ona.

Inače, saopštenje Vjose Osmani objavljeno je na albanskom i engleskom jeziku, a u istom maniru sa javnošću komunicira i Kosovska policija koja se u dva navrata oglasila samo na albanskom, te ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja, takođe na albanskom.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Petar

E da je nama jedna ovakva drzavnica. Obrazovana, harizmaticna, hrabra i patriota. Mozete da je volite ili ne, ali otvoreno ili potajno svi joj se dive.

Legenda

Naravno umiriti tu stoku što nam od Titove smrti ne daju normalno živeti.Razbili su SFRJ,ne svi ali veliko Srpski nacionalizam uzeo je maha u svim Državama bivše SFRJ Sada naravno DRŽAVAMA,nekada Republikama i Pokrajnama