19 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Srbijanska glumica odbila da glumi s Branislavom Lečićem, on je tužio

Izvor: screenshot/instagram/_blejzmodesti

Region

Comments 1

Srbijanska glumica odbila da glumi s Branislavom Lečićem, on je tužio

Izvor: Blic.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Srbijanska glumica Anđela Jovanović otkrila je da je Branislav Lečić tužio zato što je odbila glumiti s njim.

"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji 'Radio Mileva'. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovjekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", rekla je za Blic.rs.

Branislav Lečić je za Informer.rs potvrdio ovu informaciju. Između ostalog je naveo da je tužena zato što je to "pitanje uskraćivanja prava na rad". Od nje traži naknadu u iznosu od 30.000 dinara.

"To apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će ubuduće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja", kazao je.

Mnoge poznate ličnosti su pružile podršku Anđeli, a među njima su Severina, Danijela Štajnfeld, Milena Radulović, Milan Marić itd.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Strašno odvratan glumac i pun sebe, čestitke za glumicu Ona njemu ne uskraćuje pravo na posao ali ne želi takvog nečovjeka za saradnika. To svako ima pravo samo je pitanje da li je u Srbiji tako ako je Lečić član SNS