12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić: Tražićemo povlačenje Rezolucije o genocidu u Srebrenici, ako se to ne desi - pozivamo sve da budu protiv

Region

Comments 4

Vučić: Tražićemo povlačenje Rezolucije o genocidu u Srebrenici, ako se to ne desi - pozivamo sve da budu protiv

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon večerašnje sjednice Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija, na kojoj je više riječi bilo o Kosovu, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je kako će tražiti da Rezolucija o gencidu u Srebrenici bude povučena.
 
Podsjetimo, o toj rezoluciji bi trebalo da se glasa na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, zakazanoj za drugi maj.

"Rezolucija neće dovesti do mira i neće izliječiti rane iz prošlosti, ona će produbiti rane iz prošlosti i dovesti do novih tezija na Zapadnom Balkanu. Iz tog razloga, mi tražimo da se ova rezolucija povuče na način na koji je predstavljena. Ako to ne bude tako, pozivamo da članice glasaju protiv rezolucije", rekao je Vučić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

simkliser

@Bajo ako vecina naroda podrzava i klice noz zica srebrenica kako ne rec i da su genocidan i da bi ako bi mogli ponovili sve to u okruzenjju

Bajo

Vucko. Napravili ste GENOCID . Ne narod nego pojedinci iz tvog naroda. Ali .... Kad taj narod te zlikovce pocne da slavi i da im se divi , sra ocekujete nego rezoluciju o genocidu. Pa tvoji kriminalci su prebijali ljude koji su unistavali murale Ratka Mladica , da bi spasili Srbiju od osude svijeta. No , nijesu uspjeli. Onome kome je Ratko Mladic - heroj , tome je rezolucija o genocidu u Srebrenici - sudbina .

Petar

Dzabe ti i tebi i vasoj politici,devedesete ce zauvjek ostati ljaga na licu srbije,a i dzabe vam sto i u 21 vjeku prisvajate i otimate i cetinjski manastir i Ostrog,to su po sebi samo gradjevine ako su u rukama nedolicnih primitivaca i mracnjaka koji su ih na prevaru oteli sramnim temeljnim ugovorom