12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Srbija: Opoziciona odbornica u Leskovcu predložila tender za leteće automobile

Izvor: Screenshot

Region

Comments 1

Srbija: Opoziciona odbornica u Leskovcu predložila tender za leteće automobile

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Šefica odborničke opozicione Grupe građana "Svi za jednog jedan za sve” iz Leskovca Marina Smiljković privukla je pažnju izlaganjem u lokalnom parlamentu time što je predložila da Grad Leskovac raspiše tender za nabavku letećih automobila. Na pitanje da li je bila ironična, ona za N1 kaže da ostavlja svima slobodu da shvate kako žele, a kao povod navodi lokalne probleme sa parking mjestima.

Odbornica Marina Smiljković je, na skupštinskoj sjednici koja je održana 16. aprila, predložila da Grad Leksovac raspiše tender za nabavku letećih automobila, piše N1.

„Ja bih htjela da predložim dopunu ovih ugovora i propisa predviđenih za 20 godina rada, imajući u vidu izjavu predsjednika Republike da se do 2027. godine uvedu leteći automobili, da se na vrijeme raspiše tender za nabavku istih, kako bismo bili odmah poslije Beograda drugi u Srbiji. Da i mi budemo u vrhu modernizacije, da se na vrijeme prilagodi saobraćajna gužva, da se na vrijeme izgrade parking prostori. S obzirom da će parking prostori biti na nivoima, da ti automobili mogu da se parkiraju ili da izađu u rikverc kako već to stručnjaci bolje znaju“, navela je.


Nakon izlaganja, zamjenik predsjednika Skupštine grada Leskovca Oliver Antanasijević rekao je:  
„Nisam očekivao ovakvu diskusiju od tako ozbiljne osobe, ali eto i to smo čuli.“

Marina Smiljković za N1 kaže da ako predsjednik najavljuje za „EXPO“ leteće automobile, njen govor nije bila ironija.

Najava letećih automobila u Srbiji nije novijeg datuma, a najnovije obećanje je da će ih biti u toj državi do 2027. godine. Aleksandar Vučić je 9. marta naglasio da je ideja da se izložba „EXPO 2027“ dočeka letećim automobilima.

„Nema sumnje da ćemo za „EXPO 2027″ da dočekamo vozila bez vozača i nadam se da će to biti premijera za jugoistočnu Evropu takozvanih letećih automobila“, kazao je.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Tomislav

Bravo sudija marina iako si bivša sudija bila si pravična sa veliki broj rešenih predmeta sve su ti namestili ....sad ti malo ti njih zezaj kao što oni ovaj narod zezaju ...