22 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vesli Klark: Cilj Aleksandra Vučića je velika Srbija

Izvor: epa efe

Region

Comments 3

Vesli Klark: Cilj Aleksandra Vučića je velika Srbija

Izvor: radiosarajevo.ba

Autor: Antena M

  • Viber

"Srbija je ruska ruka na Balkanu i služi ruskim interesima", saopštio je večeras bivši komandant NATO-a u Evropi, američki general Vesli Klark. On je izjavio da se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja kao da igra s obje strane, ali kad dođe vrijeme on će učiniti ono što Putin bude tražio od njega"

Gostujući kod Kristijan Amanpur Klark je rekao da Vučić želi "da razbije  BiH i da je njegov cilj velika Srbija."

"Međutim, ono što on želi od Putina jeste, dakako, ovlaštenje da sa svojim snagama uđe na Kosovo, da zauzme barem sjeverni dio (i možda i više) i istovremeno da razbije BiH i odvoje Republiku Srpsku i da stvore veliku Srbiju."

"Ovo je sve priča o etničkom čišćenju na Balkanu. Gledali smo dovoljno nasilja, ubistava, silovanja na Balkanu u posljednjih 30 godina i mislili smo da je NATO to zaustavio. Ali... ako ne uspijemo u Ukrajini, taj problem istog trena stiže na Balkan", zaključio je Vesli Klark.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Ante

@Bajo…. dragi Crnogorci - nisu vam celnici ni tupavi ni pokvareni - oni su samo kVISLINZI!

Elmosko

@Bajo Ne moze Srbija da napadne samu sebe.Kosmet je njen dio po medjunarodnom pravu.A Klark je lopov koji je to oteo i sad Srbiju optuzuje za agresiju.Po narodnoj "Eno lopova,drzte lopova!".

Bajo

Apsolutno sve tacno. Nijesu Hrvati ludi sto vracaju vojni rok. Opekli su se jednom . I slijepom je jasno da se Srbija zadnjih 10-12 godina sprema za rat. Da razori Bosnu , napadne Kosovo i preko izdajnika uzme Crnu Goru pod svoju kontrolu . A crnogorske Srbe kao topovsko meso za buduce napade . E kako sad sve to objasniti tupavom Spajicu , pokvarenom Novovicu , Šoškicu , Ljalju i ostalim " korisnim idiotima " .