11 °

max 15 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

15° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milić: Izbora pod ovim uslovima nema

Živa istina

Comments 3

Milić: Izbora pod ovim uslovima nema

Autor: Jelena Grbović

  • Viber

Odnosi Crne Gore i Srbije su opterećeni različitim oblicima nerazumijevanja ali i različitim oblicima saglasnosti, ocijenio je gostujući u Živoj istini poslanik SNP-a Srđan Milić.

"Treba da nađemo balans između onoga što je zaštita zdravlja i zaštita interesa države Crne Gore. Predsjednik Milo Đukanović bi trebao konačno da shvati da je on predsjednik svih građana Crne Gore. Problem svih a naročito Srba u Crnoj Gori je diskriminacija, problem svih a naročito Srba je i nepostojanje vladavine prava i to što nijesmo svi jednaki pred zakonom a dokaz za to su dešavanja u posljednjih mjesec dana. Danas je takmičenje kako će se napraviti problem, a ne kako će se rješavati problem. Mi danas imamo problem koji je nastao jer se nije našao adekvatan balans između onoga što su preporuke IJZ i političkih odluka”, kazao je on.

Govoreći o predstojećim izborima Milić je kazao da "izbora pod ovim uslovima nema".

“Treba sjesti i dogovoriti se o uslovima, ali na način koji je definisan Sporazumom sa narodom potpisan u martu 2019. Ovdje nije priča o bojkotu. Kao jedan od 39 koji je potpisao sporazum sa narodom, kažem da treba ispoštovati ono što je u sporazumu definisano vezano za uslove za izbore”, zaključio je Milić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Vlado

Milic, promovise bilo sta sto mu moze garantovati opstanak u parlamentu, jer njegova partija sama nema ni cenzus i smatra se partijom koja nestaje najvise upravo ovakvim njegovim djelovanjem. Opozicija, cijela s bilo kime i na bilo kom programu samo da se domogne vlasti. I sve je usmjereno protiv Mila Djukanovica i Crne Gore...

Rade

Auh kakva je "ponuda" na srpskom polu političke scene. Imam utisak da Darko ide sa "pola gasa" da ne bi opet u vrisku da je srbomrzac i da ih satire

Đoko Orlandić

Neprikosnoveno je pravo je milića da bira pol opciju. Međutim, on se poziva na pretke Gaetaše i Trinaestojulce, a u partiji je sa onima koji su protjerali Gaetaše i borili se protiv Trinastojulaca. To je CG apsurd. Dodatno, u nazivu partija ima pridjev socijalističaka a afirmiše klerofašizam.