14 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Refleksije o kritici i kritičarima ustavnog patriotizma

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Banja CT

Jedan od rijetkih političara u CG koji nema veze sa političkim prostaklukom koji gledamo poslednju barem deceniju!

Ivan

@Banja CT, Ovo je soft varijanta Alekse Bečića. Po svoj prilici ubačen da očopli neki procenat suverenističkog korpusa i prevede ga za Goleš planinu. Ustavni patriotizam je mantra za one što ne znaju što će s drzavom, a biše da zvuče pametno.

Nikoletina

Gospodin Pavićević je intelektualac, doktor političkih nauka, zna šta govori. Za razliku od ovih naših pr*oklačina.

Banjo

kakav intelektualac, ovakvoga u cg nismo imali ako cemo iskreno, pazljivo sam proicitao tekst i utisak je kulturno, fino, jasno, precizno i realno. nema fantazija vec cista logika.

danilo s

Da se radi o okupljanju multietničke nacije (kao USA) to ima smisla. Ali što je "ustavni patriotizam" prema klero-fašizmu ostrašćenih svetosavskih fundamentalista? Patriotizam je ljubav, ali da bi se neko zaljubio potrebno je više od poruke na parčetu papira? Ma kako ta poruka bila inspirativna.

Suncokret

Primer kako se gospodski, bez pljuvanja drugih,brani svoj ljudski napor da nas sve ,duboko podijeljene i ostrascene stavi pod istu kapu drzave Crne Gore.

Ružica

Ovom finom i kulturnom čoeku ne smeta koalicija s četnicima u Budvi, a smeta mu crnogorski nacionalni identitet! Pavićeviću pročitan si kao što je i Purko davno pročitan!

Katunjanin

Nijesu CG gradjani tako naivni da im proturate vasa knjiska teoretisanja,jer pamte i znaju da je Cg podjednako dom svih lojalnih gr. bez obzir na etnicku i religijsku prip.Vi prije sveg djelovanjem demaskirate vasu politiku ,prikazujuci se kao jos jedan "Crnogorski"akademik u nesto drugacijem odijelu

Doktor

Treba vremena za ovaj koncept, ali profesor Pavićević je u pravu. Od A do Š potpisujem sve što je rekao.

Miki

Pavićeviću, jako precjenjuješ sebe ako misliš da možeš polemisati s bilo kojim od ove trojive autora. Ti si nedorastao!

Ivan

Ko su uopšte ova trojica o kojima se govori??

Jablanka

e sad jedno logicno pitanje, zasto nam ovaj covjek nije na celu drzave umjesto ovih neobrazovanih prostaka sto su tu godinama

nikolaj

ja znam samo da je pavicevic cudo napravio u budvu, da se grad preporodio i da je pomirio sve ove u koaliciju na vlast sto su, dakle svi zadovoljni, posebno gradjani, sto i jeste poenta, znaci da se moze, jedan smo narod pobogu

Mile

Sve je ovo super, ali stvarno ima važnijih tema trenutno. Narod živi u siromaštvu, zdravstvo nam je stradalo, ekonomija evo vidimo ovih dana što se čini. Rješavajmo probleme prvo pa onda idimo u ovom pravcu!

Liberal

@Suncokret, ti se potpisa sa "sunckret". Pavićević je pravi "sunciokret". Propa u politici u Skupštini Srbije, te pokušava nešto da očopli u CG. Koji je on... tražio u Skupštini Srbije, ako je, kako kaže, Crnogorac.