16 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

20° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Patrijarh Irinej, poglavar Srpske tabloidne crkve

Autor: Antena M

  • viber

danilo s.

Izvanredno. Tačno, logično i hrabro. SPC se spustila u grubi materijalizam, - u političku, umjesto u duhovnu - borbu. Ona nije već odavno "Hristova crkva". Jer, Crkva koja mrzi (druge) ne može biti Hristova. Ni u Hristu.

Tesla

Svaka cast,odlican tekst.Nazalost pun cinjenica. Nemogu da shvatim nasta je SPC spala kod nas. Da je politicka partija pa ajd. Ovako kad cujem govor njihovih poglavara onda ostajem doslovce bez teksta.

Djuro Vičinić

Vidim ja g Markoviću, veliki srbomrzac ste Vi.Još i ranom srednjem vijeku država i crkva su bili isto. Nakon Francuske revolucije ti Evropljani sklone Crkvu od svjetovne vlasti. I tako je sad na zapadu,tamo Crkve u politici nema.Nijeste pojasnili zašto se mi vraćamo u rani srednji vijek ?

Zoran

Svaka cast gospodine markovicu za clanak o velikosrpskoj srpskoj pravoslavnoj crkvi i patrijarhu irineju saradniku srpske bia.

Ratko

Tekst za A ili 10 bolje receno za 100. Jedan srpski analiticar religije rece:Patrijah i srpski popovi su davno sahranili BOGA. Risro isto misli kao njegov sef.

Anonimus

@Djuro Vičinić, kao i svi kojima nije mila srpska istorija u poslijednjih 30 godina napadate glasnika a ne poruku. A poruka je jasna i svakako neporeciva i tačna. Naša duša je previše dragocjena da je predamo ovoj individui ispraznog morala, sa pokušajima zlatoustosti njegovih moralnih predaka.