14 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

"Šta će Hrvat u Beranama" - huligansko pitanje bez odgovora države

Autor: Antena M

  • viber

Martin

jel ovo moguće...Nemogu vjerovat da se ovo desava u cg..CG nije demokratska 100 %..Da Pilicija i Sud rade svoj posa.ovo se ne bi dogodilo. CG probudi se

ja

UŽAS!!!!! odma da se reaguje i ovo iskorijeni!

Bosiljka

Ovako su u Srbiji radili sa Albancima i njihovim pekarama. Ako se ovome ne stane na kraj, zna se šta sledi; haos i nešto što ne bih poželjela ni najvećem neprijatelju! Ako policija i tužilaštvo ne zna šta će, huligani sigurno znaju!

Misko scekic

Ja znam sigurno da ih policija stiti i da rade druge usluge za policiju, pale auta i sl.

GRADJANSKU

Moja iskrena ljudska podrška i saosjećanje sa gospodinom Tomkićem! E, to je ta Ristova novonastala srbaljsko-četnička, primitivna i maloumna zbojna - nasega zastidja "dostojna"!!!

mr

Ovo je posljedica nerada tuzilastva, sudova i policije, kako na lokalnom, tako i na republickom nivou. Ovo je rezultat naloga sa vrha-"ne talasaj". Tek ce mo da vidimo dokle ce ovo da dogura!!!

maki

problem je u poremecenom prosrpskom egu

Misko

Definitivno ovo postaje cetnicka drzava,a to mozemo zahvaliti DPS-u sa njihovim necinjenjem i sprezi sa SPC i Amfilohijem.A sto je tragikomicnije doci ce prvo njihove glave,uzas@e

Knjaz Danilo

Interesantno je kako se ovakve stvari samo desavaju u Berane to dovoljno govori o njima.Ja sam iz Bara i imam komsije hrvate i albance i nikad nijedan problem,svi se postujemo i druzimo kao da smo jedna nacija.Drzava je duzna da zestoko kazni huligane,kad takve tuce policija nije mi zao.

dr

Kako nam rade drzavni organi, mogli smo cuti prije neki dan na Javnom servisu, đe covjek kaze da ni jedna od onih brojnih kazni za nepostovanje suda, u procesu za terorizam, nije naplacena. I onda ne treba da cudi kada ih spodoba od advokata Jovanovica, na srpskim medijima, naziva Milovim kerovima!!!

HRVAT

problem je u prosrpskoj stranki koja vlada CG tj dps. to je najveca podvala ikada, jer je vecina rukovodstva isti mentalni sklop kao 90-tih kad su pljackali i palili oko Dubrovnika, a foliraju se da su demokrate i toboz Crnogorci, jer se namastiše dobrih para, i sve ovo što radi oni tolerišu

Katunjanin

Pravosudni sistem ove drzave je bruka i sramota iste i svi oni koji imaju moci da nestourade a ne rade Sto nam preostaje da trazimo oruzje i da se branimo glava za glavu u 21 vijek.Bruka i Sramota !!!

Hanuma iz Berana...

Porodicu Tomkić znaju starograđani Berana samo po dobru.Poštena porodica,dobre komšije, vrijedni ljudi oduvijek bili,to mogu svi da posvjedoče.Nikad se nikom zamjerili nisu,ne mogu da se načudim šta se sve dešava dobrom Igoru...Nadam se da će se sve završiti kako treba...Pozdrav za komšije iz Bara.

Peroo

Dzabe si se obratio Dadu Scekicu, kad ti isti huligani sjede i piju kafu sa njim, i angazuje ih kao obezbedjenje kad su koncerti....