11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Dačić priziva sukobe u Crnoj Gori

Izvor: RTS

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Cedomir0

Ne idemo mi protiv svetinja, no protiv avetinja.

Komśija

Kad će tvoj koncert Dačiću ? Baš su srbi dobro prosli u Hrvatskoj,Bosni,Kosovu yj.đe ste ih vi branili...viśe ih nema

Realista

Evo ga i ovaj pametnjakovic. Mi ne zauzimamo, mi vracamo ono sto ste nam oduzeli prije tacno 100 godina. Malo procitajte istoriju od autora koji nisu Srbi pa ce vam biti jasno. Cijeli srpski mit je jedna sarena laza kojom manipulisu jadnim narodom.

Katunjanin

Ne nikad nismo ratovali nego ste nas mucili i klali i ubijali zenu i djecu kao u Srebrnici prije 100 godina. Dosta je bilo vase suplje politike nije vama narod u Crnoj Gori bitan koliko milioni koje pravi vjerski turizam u Crnoj Gori.

Dačić i Ostrog :)

Smiješno li ovo zvuči, Žitorađanin Dačić, ( inače porijeklom Hrvat iz Janjeva sa Kosova - a to ga sigurno razara iznutra i čini ga ovakvim kakav jeste) , traži Ostrog za sebe. Molim samo naše da ne popušte ovoga puta, ne moraju da se prepiru, ali neka ne uzmiču ni koraka. Svi su sad na čistinu...

Misko

Ovo je ocita prijetnja i napad na crnogorsku suverenost,a svima znano da nacionalisticka i fasisticka "elita" Srbije gubi najace oruzje protiv Crne Gore,a to je SPC.Ajde majcin sine uradi nesto protiv Crne Gore ako ti basta,ostacete na beogradski pasaluk,budi siguran,eto toliko!

kuč

ima vas 28% Srba ,a ne preko 30% što će reći procenat Srba u pravoslavnom stanovništvu je 38% a Crnogoraca 62% ,e pa sad nećete mi reći da mi nemamo naše svetinje u našu državu no je ovdje sve vaše pa pokušavate i državu da prisvojite a ne svetinje .

Koj jos cita ovu bljuotinu

Zar je ovo sve za citanje sprdnja ko jos ove cita budalastine !

58SINDON

Sto prica Srbijanac Dacic? Srbijanci i Crnogorci su se sukobili oko 1000 - 1400 god. Srbijanci jesu nasi neprijatelji. Posto su se Srbijanci vojnicko dosli okupirali nasu Crnu Goru oko 1918 i dalje. Crnogorska Pravoslavna Crkva je ukinuta 1920 god. Srbijanci hoce da traze vece srpske zemlje kao Velika Srbija.

Hag srpska kuca

Sta hoce ovaj ratni zlocinac?