17 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

19° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Stevović: Dobar imidž Crne Gore jača komplekse Beograda

Izvor: Pobjeda

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Gordana

Bravo za Stevovića. Njega godinama po istoj matrici kao što se čini sa vlašću u CG demonizuju u Srbiji. Posebno je precizna analiza o trojanskim konjima ubačenim da unište bilo kakav razvoj crnogorske zajednice sem asimilatorskog. Razni Zečevići, Muhadinovići, Simovići sve rade da odmognu i pokvare ionako lošu situaciju u crnogorskoj zajednici u Srbiji.

Sivac

Stevoviću svaku reč potpisujem, jako je težak opstanak nas etničkih crnogoraca u Srbiji, sve se radi kako bi nas potpuno asimilizirali u srbe i na dobrom su putu. Očigledan primer je Vrbas. Lično trpim pritiske na poslu, samo zato što sam to što jesam i ponosno nosim a ne ono što bi oni želeli da ja budem. Tek upis u nacionalni savet je perfidno odrađen od strane Vučićeve stranke SNS, ukazivao je Balandzić na to pa su ga živog razapeli...

Dragan

@Sivac Pa taj Balandžić je sve preduzeo da upropasti prvi saziv Savjeta a onda je potpisao časnu riječ sa tim koji su napravili sns -ov novi Savjet. Na kraju je iz kombinacije ispao pa se ljutio.

Tommy_h

Uvijek je Crna Gora bila dezurni krivac Srbiji, kad god je ona nezadovoljna stanjem u zemlji ili kad se pojave neka nerjesiva pitanja, kao sto je pitanje Kosova. Umjesto da se pozabave svojim dvoristem, Srbija uporno pokusava da izvrsi uticaj na pitanja koja se prvenstveno ticu CG i njenih gradjana.

Marelica

Frustracije Srbije su vremenom rasle uz napredak Crne Gore, tako da stav Beograda prema suverenoj i nezavisnoj CG ne treba puno da nas zacudi, imajuci u vidu i dosta nerjesenih pitanja koje Srbija vuce za sobom i sa kojih zeli barem na kratko da skrene paznju.

Svetlana_TV

Zakon o slobodi vjeroispovjesti i rijeseno crkveno pitanje je karika koja nedostaje da bi se zaokruzio identitet CG kao nezavisne i suverene drzave! To ne predstavlja atak na bilo koga, vec jacanje demokratske CG!

Enesa

Obnovom CPC drzava CG ce ojacati svoje temelje, koje Srbija godinama pokusava da poljulja raznim politickim trikovima, a sve sa ciljem da jednog dana Crna Gora izgubi svoju nezavisnost i opet bude dio Srbije.

Kinez

Srbija koristi SPC kao pouzdan alat u sirenju srpskog nacionalizma i uticaja unutar granica CG, ocigledno ne mogu da se pomire sa nezavisnoscu CG i njenim odvajanjem od Srbije. To je bio prvi korak ka rusenju njihovih snova o velikoj Srbiji.

goran1978

Ko je kriv Srbiji pa ih biju kompleksi do Crne Gore?? Da su pametni pa da oni urede svoju drzavu bolje bi im bilo nego sto sad ovako rade.

ines23

Zbog donosenja zakona o slobodi vjeroispovijesti imamo sad od strane Srbije otvorenu diskriminaciju koja se ogleda u nipodastavanju i vrijedjanju karakteristika crnogorskog drzavnog i nacionalnog identiteta, e to ne moz vise tako! Svako svoju drzavu neka gleda i to kljuc uspjeha za obje drzave.

ZarkoGolubic

Srbija ima nepopravljive komplelse