18 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Joanikije: Crnogorska vlast je gora od okupatora

Izvor: Novosti

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Rosso

Kad svešteno lice vrši političku propagandu s crkvene katedre, osporavajući pritom državu na cijoj teritoriji djeluje, to se zove protivustavno djelovanje, narušavanje sekularnog ustrojstva države. Za to se u normalnim zemljama robija. Mi nismo normalna država jer nam je pravosuđe raspad.

mr

A kojega si to neprijatelja zapamtio, Micovicu! Malo se opušti, bice ti lakše...

Podgoricanin

Problem je sto neko u svojoj kuci ne moze biti okupator ! Ovdje je okupator onaj koji je orisbojio nesto sto nije njegovo i sada grcevito se bori da zadrzi ono sto je okupirao . U ustavu Crne Gore iz 1095 pise koja je ovdje Crkva svoja na svome !

Misko

Ovo su zadnji skosi crkve koja nema ama bas nista sa Bogom,vec okupacijom tudje teritorije!

Misko

Samo lagano glavno da se krenulo i tu vise nema povratka.E za koju godinu nasi "srbi" ce se vratiti na fabricka podesavanja i ppstati ponovo Crnogorci,zivi bili pa vidjeli!

Labud Dabanović

Pope po parlanju ''Crnogorska vlast je gora od okupatora'' ubroji sebe u narod otrcana Srbina.Oni su kudili svoje glavare a umiljato služili turskom okupatoru za nestanak svojeg naroda i države.Crnogorski narod i otrcana srpstva su 2 svijeta-među njma zjapi petovjekovna i duboka i široka provalija

drug IV 4

ne mlati Jodzo ka Boga te molim. Ako te je tzv . istoricar iz Srbije - Rakovic napalio da ti moras biti predvodnik borbe protiv Crne Gore i to samo agresivno. ne moras ga poslusati. Vjeruj druze Jodžo , taj Rakovic nema pojma o Crnoj Gori a ti nemas pojma sa mozgom, ako ga budes slijedio .

macavare

Mićović demantuje sam sebe. Evo kako. Da je ova vlast gora od okupatora, ne bi on mogao ovako slobodno govoriti i nekažnjeno vrijeđati kao ni njegov mentor iz Bara. Okupatorima ne bi smjeli pisnuti.