17 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vujović: Građanska Crna Gora snažnija od nacionalista raznih boja

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Đoko Orlandić

Ovaj prigovara onima "koji su oslobađali naše more". To more- Crne Gore- "oslobađali" su naslijednici Garašanina, Karađorđevića, Draže i sadašnjih vlasti Srbije. Vi-SDP ste glavni koalicioni partner tih aktuelnih protivnika-krvnika CG, od Putina do srbočetnika i Pavićevića sa Bečićem.

vuko

@Đoko Orlandić Na stranu sve, gasenjem liberalnog saveza, da nije bilo SDP-a ne bi bilo ni nezavisne Crne Gore ni crnogorskog jezika, nicega. DPS ne bi mogao sam.

Nikac Od Rovinja

Nijesu su sporne zasluge i prošlost SDP. Sporna je njena sadašnjost, odnosno posljednjih pola decenije. Tokom kojih je SDP pljunula na sve vrijedno što je uradila. I tokom kojih je kabinetski servis, poput Ivana Vujovica, avanzovao u ideologe nove SDP- koja bježi od pomena crnogorskog i lizanje sa DF pokusava da proda kao građanski koncept.

ja

podržavam sve šo je rečeno. SDP nije samo zakon o majkama, niti je samo partija od nekoliko godina. naravno da nije savršena, niti je bezgrešna, pogotovo po posljednjih par godina. ali je činjenica da je trenutno jedina crnogorska partija! moraju obnoviti kadar, i držati se tvrdo crnogorstva

Kardang

@ja,Ako mislite sto vise Grnogorstva jaca drzava _to je zabludavideli