14 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Apel crnogorskim građanima: Pred izazovima povampirenog klerofašizma

Autor: Antena M

  • viber

danilo s.

Mudri savjeti g. Nikčevića koje valja posušati. Jer, CG je ozbiljno ugrožena klerofašizmom veljesrpstva, svetosavskim etnofiletizmom i rasističkom mržnjom prema Crnogorcima. Litije i molebani koje predvode popovi SPC su cinična zloupotreba vjere u političke svrhe?

Crnogorka

"U pamet se Crnogorci.... Spomenik je vašega junaštva Crna Gora i njena svoboda". Pridružujemo se apelu cijenjenog akademika Nikčevića. Čuvajte svoju državu i svoje jedinstvo. Ne dozvolite mračnim silama da vas potegnu na dno, jer vama tamo nije mjesto. Svijet vas cijeni po junaštvu i poštenju.

Eurodizel

Tako je, svi zajedno! Kao 21. maja!

Predrag Popović

Crna Gora će biti politički invalid sve dok i ona ne bude imala uz ljevicu i sviju nacionalnu desnicu.

Tivat

Modar savjet i velika istina. Najzaliji su mi oni ciji su umovi oprani zlom i ne vide istinu. Nije Crna Gora Milom nije Crna Gora bilo koja politicka ili vjerska zajesnica. Crna Gora je slobidna, antifasisticka, multiknacionalna grdjanska drzava nasala u ljubavi za slobodom i to ce ostati.

Jocki

Batalite se parola nego radiate za Crnu Goru

Mario

@Tivat,: Samo bi dodao anti komunistička jer su komunisti od postanka napravili naj više zla i naj više ubili ljudi na svijetu u zadnjih 150ak godina!eto samo to.

Johnny

Znamo dobro, jos od mracnih ratova, sto su Ristovi i njegove firme stavovi. Jedino ne znamo kako su sa takvim stavovima i djelima jos na slobodi. Ako smo moderna zemlja vladavine prava.

Brdjanin

Bravo za ovaj predivni tekst. Nadam se da ćemo u ovim uzavrelim vremenima vidjeti važnost riječi g. Nikčevića i da će nam se otvoriti oči kako bi se svi okrenuli jedni drugima i spasili svima nam zajedničku Crnu Goru.

Anela Nikčević-Milković

Slušajte akademika Nikčevića i borite se za slobodu i istinske ljudske vrijednosti. Svi koji smo doživjeli rat znamo kako mračna strana ljudskosti izgleda te ćemo se uvijek, svagda i vječno boriti da ona ponovno ne dođe. Nigdje, nikome i nikad! Sloboda, tolerancija, prihvaćanje različitosti su alter