17 °

max 18 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Nasilno preotete prostorije GDF-a

Autor: Antena M

  • viber

andro

Srpska demokratija i ljudska prava...EVIVA!

Boys

Olenik je istinski prijatelj Crne Gore a svakim danim se sve vise pokazuje da Srbija stoji iza protesnih litija u Crnoj Gori...

Katunjanin

Srbija sve radikalnija , sve vise klizi prema fasizmu .Medjunarodna zajednica suti ,ponovo ne cini nista ,blagovremeno ne sjece problem u zacetku .Srbi to citaju kao odobravanje ,ilida su mocni uz Rusiju .Kad se to posle resava bombama , onda ih mrze .Nista se nije naucilo !

Deny

Srbija ili kako je neki zovu, Mala Rusija, neće imati milosti ni prema onima koji nisu prihvatili bojkot. Građani su isuviše neobrazovani, netolerantni i zaostali. Putin nije najpopulrniji stranac bez razloga. Predstoji teška polička borba, sa mogućim žrtvama. Biće neophodna pomoć zapada građanima Srbije.

CG1

Gospodine OLENIK,sva PODRŠKA vama i vašim saradnicima. Vidi se da je to dačićevo-vučićevska vaspitna mjera. Evo opet, se ne miješa u stvari Crne Gore, samo daje svu podršku onima koji pokušavaju da je sruše. Ali mi mu poručjemo, NE DAMO NAŠU CRNU GORU !!!! Vi ste lopovi!!!!

Janko

Ne razumijem. Po cemu je to Milo Djukanovic prijatelj Crne Gore, a ovaj polugladni narod na ulicama, neprijatelj. Dobro se sjecam devedesetih i Mila Djukanovica.

Marko

@janko, e bas ste gladni. Vidi vam se. Kako mozete setat toliko gladni.