11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Sindikat doktora poslao otvoreno pismo Kovačević: Bez vas zdravstvo može, bez ljekara koji odlaze ne

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Maki

Dje su sad dezurni komentari, da nisu i ovo Ruski spijuni? Ili su i ovo neke ''provjerene srbende'' koje rade protiv drzave? Bitno je da ima stotine koji svakodnevno branite politicare, ali kada ste zadnji put ustali u odbranu ljekara???

Beg

A muchite doktori sindikalni, obraza nemate sto branine nesposobne doktore koji imaju preko 1000 eura plate, a sestre broje da im se nije zakinuo koji pacijent-rade po ucinku.. PS: Smije li iko da da smijeni onu sa saltera za gastroskopiju -ni direktorica ni ministar joj nista ne smiju..

Crnogorka

@Maki,@Maki, Kako ste složni kad treba da branite fotelje,a đe vam je jedinstvo kad omaškom pojedinnaca iz vaših redova ne rijetko dođe do smrtnog ishoda pacijenata?! Okomili ste se na Zoricu,veoma dobrog čovjeka... Ni svjesni niste koliko ste nisko pali!

Obaviješteni

@Beg, Kada je Mijović postavljen za direktora zadatak mu je, po nalogu premijera, bio da poboljša političku demografiju u KCCG, gdje je prema tadašnjim informacijama bilo samo 18% simpatizera DPS-a. Misiju sada nastavlja Zorka. Kada tako zapošljavaš primiš dosta neradnika koje ne smije što kazniti.

ja

ima li iko od ovih medijskih vitezova, osim Antene, da je čuo direktoricu kliničkog da je pričala o klanovima koji krv piju zdrastvu i kliničkom, i pacijentima? ima li ijedan medicinski radnik da je prijavio nekog od svojih kolega za nesavjestan rad, argumentovano? a samo im para fali!

ja

a na ši ljekari i zdrastveni radnici (čast izuzecima) kad bi napolje pošli grdbne pare bi zgrnuli koliko su sposobni, nekorumpirani, koliko su posvećeni ovom plemenitom zanimanju itd. sram ih bilo!

Beg

@Obaviješteni, Bajato si obavijesten... obrces na politiku a to nije lijepo ... oces li da kazes da je stanje u kc bilo bolje prije Mijovica? nije, nego je sad mnogo bolje ,makar se moze ukazati na lose pojave. A neradnici su najveci sindikalci- to je svudje vazda tako pa i u kc,

Obavješteni

@Beg Ne obrćem na politiku nego prenosim što se na śednicama Vlade otvoreno pričalo. U KCCG Mijović to nije ni držao kao preveliku tajnu od kolega i saradnika. Mada slažem se da u njegovo vrijeme nije bilo gore, možda čak i bolje.