15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Ulcinju uhapšen Baranin: Osumnjičen za nedozvoljen prelazak granice i krijumčarenje ljudi

Izvor: Ilustracija

Društvo

Comments 0

U Ulcinju uhapšen Baranin: Osumnjičen za nedozvoljen prelazak granice i krijumčarenje ljudi

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj i Odjeljenja granične bezbjednosti Ucinj su juče uhapsili osumnjičenog da je počinio krivično djelo nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi, saopšteno je iz Uprave policije. 

"Naime, službenici OB Ulcinj i OGB Ulcinj su, preduzimajući aktivnosti u cilju suzbijanja ilegalnih migracija i trgovine ljudima, lišili slobode A.G. (33) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljen prelazak državne granice i krijmučarenje ljudi.

Sumnja se da je A.G. ovo krivično djelo počinio na način što je, po prethodnom dogovoru sa jednim nepoznatim licem iz Republike Albanije, preuzeo šest stranih državljana, troje odraslih i troje djece, koje je vozilom marke „VW Golf IV“ pokušao da preveze do Podgorice.

On je tom prilikom uočen od strane policijskih službenika OGB Ulcinj koji su pokušali da ga zaustave ali se on oglušio o izdato naređenje i nakon kraće vožnje ostavio vozilo sa licima u njemu i dao se u bjekstvo u nepoznatom pravcu", navode iz policije. 

A.G. je danas uhapšen i biće priveden uz krivičnu prijavu državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, dodaju iz UP. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR