Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ulcinj: Pronađeno 205 kilograma marihuane

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Ulcinj: Pronađeno 205 kilograma marihuane

Službenici Uprave policije – Stanica granične policije Ulcinj su, preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja i sprječavanja krijumčarenja opojnih droga, a postupajući na osnovu operativnih saznanja,spriječili krijumčarenje oko 205 kilograma marihuane iz Republike Albanije u Crnu Goru, navedeno je u saopštenju.

''Naime, postupajući shodno operativnim informacijma, službenici Stanice granične policije Ulcinj su, 16. maja 2019. oko 04,00 časa u mjestu Sutjel,pronašli sedam putničkih torbi u kojima se nalazila biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuna. Torbe su pronađene na udaljenosti oko 130 metara od obale rijeke Bojane. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj''- navedeno je u saopštenju.

Pronađena i izuzeta materija je predata službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj na dalju nadležnos, dodali su.

Kako navode, ukupno je pronađeno 204,8 kilograma biljne materije za koju se sumnja da jeopojna droga marihuana.

''Policija preduzima intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koja su opojnu drogu preko rijeke Bojane prokrijumčarila u Crnu Goru. Granična policija je stupila u kontakt sa kolegama iz granične policije Republike Albanije, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti''-zaključeno je u saopštenju. 

Ostavi komentar

0/300