Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Težak udes u Golubovcima: Jedna osoba poginula, više povrijeđenih

| Postavio/la: Milena Aprcović

Pušten saobraćaj!

Težak udes u Golubovcima: Jedna osoba poginula, više povrijeđenih Foto: Služba zaštite Glavnog grada

U mjestu Bijelo Polje u Golubovcima oko 14 sati došlo je do saobraćajne nesreće, saopšteno nam je iz OKC-a Uprave policije. 

Poginula je državljanka Njemačke B.I. (49) dok su još dvije osobe povrijeđene, dodaju iz OKC-a. 

Iz Automoto saveza su nam kazali da je pušten saobraćaj nakon što je zbog udesa bio obustavljen u obje trake, zbog uviđaja. 

"Dojava da je došlo do teže saobraćajne nesreće u mjestu Bijelo Polje (Golubovci) Službi zaštite i spašavanja prenešena je u 14.07h. Dojava je stigla od Hitne medicinske pomoći, a prenešeno je da je u jednom od dva vozila koja su učestvovala u nezgodi jedno lice zaglavljeno i u teškom stanju.

Na lice mjesta upućena je specijalizovana ekipa koja je na licu mjesta zatekla lice u vozilu i izvršila bezbjedno izvlačenje i predaju ekipi Hitne medicinske pomoći. U udesu su učestvovala dva vozila, više lica je povrijeđeno, a jedno lice spašavano je od strane pripadnika zaštite i spašavanja upotrebom alata i opreme za ovu vrstu nesreća", saopšteno je iz Službe zaštite Glavnog grada. 

Zbog udesa su napravljene ogromne kolone. 

Automobili su pošli alternativnim putem, ali zbog širine puta šleperi i kamioni nijesu mogli pa se napravila nepregledna kolona.

Komentari

Emina,

@Niko, nije bilo mbahato ponašanje u pitanju. niste upućeni. Morala sam odreagovati na Vaš komentar, oprostite.

Niko,

Tuga. Kada ce bahato ponasanje prestati. Mene je danas oko 16h u Sozinama u tunelu pretekao automobil (vozeci barem 120km/h)...

Podgoricanin,

Podrska policiji i kaznjavanju brze voznje. Ovdje je neko prešao žestoko na tuđu stranu. I to je letio

Misko,

Zato ja ne idem na more sedim kuci i banja mi je

Ostavi komentar

0/300