15 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tradicionalno druženje penzionera na Ivanovim koritima

Društvo

Comments 0

Tradicionalno druženje penzionera na Ivanovim koritima

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan prisustvovao je tradicionalnim susretima penzionera Cetinja i crnogorskog primorja, održanim danas na Ivanovim Koritima, u organizaciji cetinjskog udruženja. 

Prijestonica Cetinje ima dobru saradnju sa Udruženjem penzionera Cetinja i posvećena je unapređenju statusa najstarije populacije u našem gradu, kazao je Kašćelan, i podsjetio da je u saradnji sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja otvoren Dnevni boravak, gdje penzioneri i oni koji su u zrelom dobu, mogu kvalitetno provoditi slobodno vrijeme.

„Pomagali smo i materijalno, kroz dodjelu jednokratnih socijalnih pomoći, onoliko koliko smo bili u mogućnosti. Moramo više da radimo kako bi stvorili vašoj generaciji uslove da živite dostojanstveno, sa osjećajem sreće, ispunjenosti i zadovoljstva. Ono što želim reći, jeste da nam je važno da treće životno doba provodite u dobrom zdravlju, okruženi porodicom i prijateljima. Vaše iskustvo, znanje, rad i trud koji ste uložili radeći, gradeći zemlju i postavljajući temelje modernoj Crnoj Gori, u kojoj danas živimo, za poštovanje su i pamćenje“, istakao je on.

Prisutnima su se obratili i predsjednik Saveza Udruženja penzionera Crne Gore Branko Vešović i predsjednik Udruženja penzionera Cetinja Radivoje Vujović, a manifestaciji je prisusutvovalo preko sto dvadeset penzionera iz Bara, Budve, Kotora, Tivta, Herceg Novog i grada domaćina.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR