8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić: Izborom Stankovića mafija pobijedila državu

Izvor: Foto: URA

Društvo

Comments 0

Adžić: Izborom Stankovića mafija pobijedila državu

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Odlukom Tužilačkog savjeta još jednom je potvrđena teza o sumraku državnih institucija i potpunoj neodgovornosti u vršenju njihove ustavne funkcije, ocijenio je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić, nakon današnjeg naimenovanja Ivice Stankovića za v.d. vrhovnog državnog tužioca.

Adžić smatra da je ovo otvoreni pucanj u pravo i pravdu, ali i u evropski put Crne Gore i da je danas i zvanično potvrđeno da Crnom Gorom upravljaju miljenici mafije.

"Članovi Tužilačkog savjeta koji su glasali za Stankovića danas su ponizili Crnu Goru i aktivni su saučesnici u narušavanju međunarodnog imidža naše države. Nakon svih afera i blamaža u kojoj nije pošteđena ni porodica Ivice Stankovića, jedino je ovakav Tužilački savjet mogao dozvoliti nastavak degradacije već urušenih institucija i uvećati nepovjerenje građana prema onima kojima bi trebalo najviše da vjeruju", kaže Adžić.

On je upitao člana Tužilačkog savjeta Velimira Rakočevića da li je njemu obećano mjesto ambasadora u Indiji, jer, kako kaže Adžić, znamo da je mjesto u Kini već zauzeto.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR