Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Adžić: Izborom Stankovića mafija pobijedila državu

| Postavio/la: Milena Aprcović

Adžić: Izborom Stankovića mafija pobijedila državu Foto: URA

Odlukom Tužilačkog savjeta još jednom je potvrđena teza o sumraku državnih institucija i potpunoj neodgovornosti u vršenju njihove ustavne funkcije, ocijenio je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić, nakon današnjeg naimenovanja Ivice Stankovića za v.d. vrhovnog državnog tužioca.

Adžić smatra da je ovo otvoreni pucanj u pravo i pravdu, ali i u evropski put Crne Gore i da je danas i zvanično potvrđeno da Crnom Gorom upravljaju miljenici mafije.

"Članovi Tužilačkog savjeta koji su glasali za Stankovića danas su ponizili Crnu Goru i aktivni su saučesnici u narušavanju međunarodnog imidža naše države. Nakon svih afera i blamaža u kojoj nije pošteđena ni porodica Ivice Stankovića, jedino je ovakav Tužilački savjet mogao dozvoliti nastavak degradacije već urušenih institucija i uvećati nepovjerenje građana prema onima kojima bi trebalo najviše da vjeruju", kaže Adžić.

On je upitao člana Tužilačkog savjeta Velimira Rakočevića da li je njemu obećano mjesto ambasadora u Indiji, jer, kako kaže Adžić, znamo da je mjesto u Kini već zauzeto.

Ostavi komentar

0/300