Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Đukanović čestitao Dan opštine Danilovgrad

| Postavio/la: Marija Mitrović

Đukanović čestitao Dan opštine Danilovgrad

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 9. decembra – Dana opštine Danilovgrad predsjednici Zorici Kovačevič, predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad, saopšteno je iz njegovog Kabineta.

“U godini kada obilježavamo važne jubileje, 150 godina od osnivanja grada i 75 godina od oslobođenja, prilika je da s pijetetom odamo počast časnim i hrabrim žiteljima Danilovgrada, nosiocima vjekovne crnogorske slobodarske misli i antifašističke ideje. Upravo su te tekovine bile osnov za demokratski razvoj savremene Crne Gore, koja je obnovila nezavisnost, postala članica NATO-a i u procesu pregovora sa EU napredovala toliko da je izvjesno da će biti prva naredna članica, čemu su Danilovgrađani dali veoma vrijedan doprinos.

Kvalitetnim i održivim upravljanjem raspoloživim resursima, kao i mudrom politikom unapređenja poslovnog ambijenta i privlačenja domaćih i stranih investitora, Danilovgrad poprima obrise modernog, rastućeg grada, čime predstavlja uzor i drugim opštinama u Crnoj Gori. Uvjeren sam da će se realizacijom započetih i planiranih infrastrukturnih projekata, kao i nastavkom politike podrške malim i srednjim preduzećima, obezbijediti kontinuitet dinamičnog razvoja grada, stvaranja novih radnih mjesta i sve boljeg ambijenta za dobar životni standard građana“. 


 
 
 

Ostavi komentar

0/300