12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović čestitao Dan opštine Danilovgrad

Društvo

Comments 0

Đukanović čestitao Dan opštine Danilovgrad

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 9. decembra – Dana opštine Danilovgrad predsjednici Zorici Kovačevič, predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad, saopšteno je iz njegovog Kabineta.

“U godini kada obilježavamo važne jubileje, 150 godina od osnivanja grada i 75 godina od oslobođenja, prilika je da s pijetetom odamo počast časnim i hrabrim žiteljima Danilovgrada, nosiocima vjekovne crnogorske slobodarske misli i antifašističke ideje. Upravo su te tekovine bile osnov za demokratski razvoj savremene Crne Gore, koja je obnovila nezavisnost, postala članica NATO-a i u procesu pregovora sa EU napredovala toliko da je izvjesno da će biti prva naredna članica, čemu su Danilovgrađani dali veoma vrijedan doprinos.

Kvalitetnim i održivim upravljanjem raspoloživim resursima, kao i mudrom politikom unapređenja poslovnog ambijenta i privlačenja domaćih i stranih investitora, Danilovgrad poprima obrise modernog, rastućeg grada, čime predstavlja uzor i drugim opštinama u Crnoj Gori. Uvjeren sam da će se realizacijom započetih i planiranih infrastrukturnih projekata, kao i nastavkom politike podrške malim i srednjim preduzećima, obezbijediti kontinuitet dinamičnog razvoja grada, stvaranja novih radnih mjesta i sve boljeg ambijenta za dobar životni standard građana“. 


 
 
 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR