Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

UP: Odbor će utvrditi da li je Bećirović prekršio Kodeks policijske etike

| Postavio/la: Marija Mitrović

UP: Odbor će utvrditi da li je Bećirović prekršio Kodeks policijske etike

Načelnik Centra bezbjednosti Budva formirao je spise predmeta koje je uputio na dalje postupanje Etičkom odboru povodom slučaja policijskog službenika Centra bezbjednosti Budva Denisa Bećirovića, saopšteno je iz Uprave policije.

"Zbog interesovanja medija u odnosu na objavljenu privatnu prepisku policijskog službenika Centra bezbjednosti Budva Denisa Bećirovića, radi informisanja javnosti obavještavamo Vas da je:

Načelnik Centra bezbjednosti Budva formirao spise predmeta koje je uputio na dalje postupanje Etičkom odboru.

Etički odbor će u postupku cijeniti dostavljene dokaze i na osnovu njih donijeti mišljenje da li je u postupanju policijskog službenika došlo do kršenja normi Kodeksa policijske etike, što će u konačnom usloviti dalje radnje u odnosu na moguće postupanje Disciplinske komisije", navedeno je u saopštenju.

Sporna prepiska, u kojoj Bećirović navodno komentariše prebijanje mladića u Siti kvartu, objavljena je na društvenim mrežama.

Komentari

Nikola,

Ja ne vidim sta je ovaj policajac rekao pogresno. Ali vidim glupu taktiku izjednacavanja logicnih i opravdanih reakcija sa antidrzavnim povodima za te reakcije.

Ostavi komentar

0/300