13 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nastavljeno suđenje policajcu: Svjedok vidio kada je Bojić odgurnuo djevojku

Hronika

Comments 0

Nastavljeno suđenje policajcu: Svjedok vidio kada je Bojić odgurnuo djevojku

Izvor: Pobjeda

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Saslušanjem svjedoka nastavljeno je suđenje policajcu Ivanu Bojiću, optuženom da je 9. juna pretukao Andreu Sekulić iz Kolašina.

Svjedokinja Danka Milošević kazala je da ostaje pri iskazu datom kod osnovnog državnog tužioca. Ona je odgovarajući na pitanje advokata Srđana Lješkovića koji zastupa Sekulić, kazao da Ivan Bojić nije pokušao da pomogne Sekulić sporne večeri, prenosi Pobjeda.

Advokat Marko Radović, branilac Bojića, prigovorio je ovom iskazu, pojašnjavajući da je suprotan navodima odbrane i audio-snimku.

Svjedokinja Anđela Minić ostala je pri iskazu koji je dala kod tužioca, pojašnjavajući da je prve fotografije Sekulić napravila u hitnoj pomoći u Kolašinu i da su tada prisutne bile samo njih dvije.

"Tog dana su je pregledali doktori i sjećam se da je dobila uput da ode u Podgoricu, pa smo nakon toga pošli u policiju" - dodala je Minić.

Svjedok Đorđije Baković ispričao je da ga sporne večeri Bojić nije udarao u toaletu i da ne zna da li je Sekulić gubila svijest.

"Ja i Tapušković smo reagovali kada je Bojić odgurnuo Sekulić. Jedini kontakt između Bojića i Sekulić je bio taj dok sam ja bio tu. Mislim i da se Bojić nakon toga smirio i otišao u diskoteku" – dodao je Baković, prenosi Pobjeda.

On je odgovarajući na pitanje advokata Lješkovića kazao i da nije vidio kojim dijelom tijela je odguruno.

I svjedok Slavko Bulatović ostao je pri iskazu koji je dao kod tužioca, navodeći da kafe bar ,,Selekt“ ima obezbjeđenje, ali da ga sporne večeri nijesu imali.

Bojić je ranije negirao u kolašinskom Osnovnom sudu da je 9. juna pretukao Sekulić iz Kolašina saopštivši da je sa njom imao samo „dva fizička kontakta“ kada je odgurnuo.

Bojić se optužnim prijedlogom tereti da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Sekulić je ranije u medijima i na društvenim mrežama saopštila da je policajac Ivan Bojić dva puta ,,krvnički i bez razloga“ pretukao u noćnom klubu ,,Selekt“ .

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR