12 °

max 15 ° / min 12 °

Srijeda

26.02.

15° / 12°

Četvrtak

27.02.

11° / 5°

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

13° / -1°

Nedjelja

01.03.

12° / 6°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cetinje: Policija oduzela veću količinu oružja i municije

Foto: Uprava policije

Hronika

Tag Gallery
Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Cetinje: Policija oduzela veću količinu oružja i municije

Foto: Uprava policije

Višemjesečne aktivnosti cetinjske policije usmjerene prema više osoba danas su rezultirale pronalaženjem veće količine oružja i municije, saopštila je večeras Uprava policije. 

"Sva prikupljena saznanja i informacije ukazuju da je policija današnjim aktivnostima spriječila izvršenje teških krivičnih djela.

Policija je danas u Cetinju, postupajući po nalogu nadležnog sudije za istragu, izvršila pretrese na četiri lokacije koje koriste N.K. (34), J.K. (32) i D.Đ. (28), sva lica iz Cetinja.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi N.K. policijski službenici su pronašli i oduzeli ručni raketni bacač tzv. zolju, automatsku pušku, revolver i 61 komad municije cal. 7,62mm.

Pretresom lokacije koju koristi J.K. policija je pronašla i oduzela pištolj „Ekol” kalibra 9 mm i 87 komada municije istog kalibra. Od ovog lica je privremeno oduzeto i vozilo marke „Mercedes” radi kriminalističkih provjera", navode iz policije. 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se N.K. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija i on će ovom tužiocu biti priveden uz krivičnu prijavu.

"Aktivnosti na ovom predmetu u odnosu na više lica se nastavljaju.

Osim navedenog, cetinjska policija je preduzimajući aktivnosti na pojačanoj kontroli lica i vozila pronašla i oduzela opojnu drogu marihuanu a radi kriminalističke obrade privremeno oduzela i vozilo marke „Mazda” od M.Đ. (25) iz Berana. U prvoj polovini februara cetinjska policija je kontrolisala 107 bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa sa područja više crnogorskih gradova i sankcionisala dva lica", kažu iz UP. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR