Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vlada odlučila: Za modernizaciju željeznice 22,5 miliona eura

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Vlada odlučila: Za modernizaciju željeznice 22,5 miliona eura

Vlada Crne Gore utvrdila je Program izgradnje, održavanja, rekonstrukcije i modernizacije željezničke infrastrukture za 2019. 

“Polazeći od činjenice da je željeznička infrastruktura dobro u opštoj upotrebi u državnoj svojini, a upravljanje infrastrukturom je djelatnost od javnog interesa, u tekućoj godini za ovu namjenu predviđeno je ukupno 22.546.644 eura”, saopšteno je nakon današnje sjednice Vlade.

Donijeta je i Odluka o dodjeli Ugovora o obavezi pružanja usluga prevoza putnika od javnog interesa, kojom se pružanje usluga prevoza putnika od javnog interesa dodjeljuje „Željezničkom prevozu Crne Gore“.

“Odlukom je utvrđeno da se Ugovor dodjeljuje na period od godinu dana, dok naknada za pokrivanje dijela troškova nastalih u vezi sa pružanjem usluge iznosi 4.030.000 eura”, navodi se u saopštenju. 

Komentari

malosutra,

ova vlada koja unisti sve zivo sije obecanja i modernizuje samo sebe kako ko slapa a obecanje ludom radovanje,da se toj vladi oduzmu sva ona luks.vozila u koja uzivaju bili ih du.. za narod pa da se moraju voziti ovim vozovima sigurno bi bili najmoderniji.

Ostavi komentar

0/300