7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nagradna igra EPCG za članove Zlatnog tima

Ekonomija

Comments 0

Nagradna igra EPCG za članove Zlatnog tima

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Elektroprivreda prirediće nagradnu igru Zlatni tim - Uhvati ritam 2, od subote do 30. juna, za potrošače iz kategorije domaćinstva, koji su članovi Zlatnog tima.

„Svi potrošači iz kategorije domaćinstva, koji su članovi Zlatnog tima, u prilici su da osvoje jednu od nagrada iz bogatog nagradnog fonda kojeg čine automobil Citroen C-ELYSEE, kao i 150 umanjenja od 50 EUR na računima za utrošenu električnu energiju“, navodi se u saopštenju.

Članovi Zlatnog tima EPCG su sva domaćinstva koja su 31. januara stekla taj status i održala ga redovnim izmirenjem mjesečnih računa za utrošenu električnu energiju.

„Ukupno je oko 150 hiljada domaćinstava sa statusom člana Zlatnog tima, a oni, pored automatskog učešća u nagradnoj igri, ostvaruju i popust od 13 odsto na stavku aktivna energija na računima za električnu energiju“, precizirali su iz EPCG.

Od 150 umanjenja od 50 eura, 110 umanjenja izvlačiće se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji ujedno koriste i servis elektronski račun.

„Servis elektronski račun podrazumijeva dobijanje računa elektronskim putem, direktno u inbox e-maila kojeg potrošač navede. Aktivacija servisa je jednostavna, potrošač ga može sam aktivirati putem web portala www.epcg.com ili na šalteru lokalne jedinice snabdijevanja“, rekli su iz kompanije.

Javno izvlačenje dobitnika odnosno utvrđivanje rezultata igre, biće organizovano u prostorijama EPCG u Nikšiću, 17. jula.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Od januara do juna u toku je bio prvi dio nagradne igre Zlatni tim Uhvati ritam, koja se realizovala u pet kola. Nagradni fond sastojao se od automobila OPEL ASTRA ENJOY i 750 umajenja od 50 eura na računima za utrošenu električu energiu.

Izvlačenje dobitnika petog, posljednjeg kola te nagradne igre, zakazano je za 19. jul.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR