Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Objavili oglas za izvršnog direktora i sekretara Montenegroberze

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Mina

Objavili oglas za izvršnog direktora i sekretara Montenegroberze

Odbor direktora Montenegroberze objavio je danas oglas za izbor i imenovanje izvršnog direktora i sekretara kompanije.

Iz Montenegroberze saopšteno je da je oglas otvoren tri dana.

„Kandidati zainteresovani za prijavljivanje na oglas osim ličnog ugleda i profesionalne sposobnosti potrebno je da imaju visoko obrazovanje, u obimu od najmanje 240 kredita CSPK-a, odnosno Ekonomski ili Pravni fakultet“, navodi se u saopštenju.

Zainteresovani kandidati treba da imaju radno iskustvo od najmanje tri godine, kao i da po odredbama iz Zakona o tržištu kapitala nemaju ograničenja za imenovanje.

„Od zainteresovanih kandidata se očekuje iskustvo u finansijskom sektoru i visok nivo poznavanja fnansijskih instrumenata, aktivno znanje engleskog jezika, zdravstvena sposobnost i da osoba nije osuđivana za djela koja ga čine nedostojnim za obavljanje naznačene funkcije“, rekli su iz Montenegroberze.

Poslodavac će, pored redovne i stimulativne zarade izabranom kandidatu, nakon dobijanja potrebne saglasnosti, ponuditi menadžerski ugovor sa preciznim definisanjem međusobnih prava i obaveza.

Zainteresovani bi trebalo da dostave prijavu sa radnom biografijom, kao i motivaciono pismo na e-mail adresu: [email protected] najkasnije do četvrtka do 16 sati.

Ostavi komentar

0/300