Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Aerodromi bilježe 200.000 više putnika nego lani

| Postavio/la: Marija Mitrović

Aerodromi bilježe 200.000 više putnika nego lani

Aerodromi Crne Gore na današnji dan bilježe 200.000 putnika više nego u istom periodu rekordne prošle godine, što predstavlja odličan poslovni rezultat, kazao je je izvršni direktor kompanije Danilo Orlandić.

“Bolja organizacija posla, ulaganje u infrastrukturu i opremanje aerodroma kao i kvalitetnija saradnja sa predstavnicima turističke privrede, omogućili su postizanje ovako dobrih rezulata”, smatra Orlandic.

Aerodrom u Tivtu za prvih 11 mjeseci opslužio je više od 1.3 miliona putnika, dok je preko podgoričkog Aerodroma putovalo više od 1.2 miliona putnika.

Porast broja putnika, između ostalog, duguje se i činjenici da Aerodromi Crne Gore uz pomoć Vlade Crne Gore iz godine u godinu sklapaju sve veći broj ugovora sa prestižnim aviokompanijama iz cijelog svijeta, navodi se u saopštenju Aerodroma Crne Gore.

“Konstantno radimo na povezivanju Crne Gore sa destinacijama širom Evrope, a vjerujemo da će sljedeća godina biti još uspješnija”, kazao je Orlandić.

Komentari

saci,

Vise putnika, a mi gradjani namagarceni placamo za te lopove pihhhh, koliko je ova drzava placala njihove minuse do sad.

Ostavi komentar

0/300