Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Sjutra Dan Pošte Crne Gore

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: Mina business

Sjutra Dan Pošte Crne Gore Foto: Antena M

Pošta Crne Gore sjutra obilježava Dan te institucije, kada je 2005. ponovo izdala poštansku marku.

"Upravo je 15. decembra 2005. godine Crna Gora, prvi put nakon 1913. godine, ponovo samostalno izdala poštansku marku", navodi se u saopštenju.

Dan Pošte ove godine obilježen je dodjelom jubilarnih nagrada za deset, 20 i 30 godina rada u Pošti, donacijom područjima koja su ugrožena nedavnim zemljotresima u Albaniji, kao i prigodnim svečanostima u svim centrima.

"Pošta, bez obzira na liberalizaciju poštanskog tržišta, održava lidersku poziciju i godinama ostvaruje pozitivan poslovni rezultat", rekli su iz te institucije.

Pošta Crne Gore je danas, kako se dodaje, jedan od najznačajnijih privrednih subjekata u Crnoj Gori.

Predstavlja važnu poslovnu mrežu čija je društvena misija organizacija poštanskog saobraćaja u svojstvu univerzalnog poštanskog operatora, s jedne, i razvoj modernih servisa u skladu sa zahtjevima savremenog tržišta, s druge strane.

"Dostizanju visokog kvaliteta u pružanju usluga posvećeno je preko 900 zaposlenih. Unapređenju kvaliteta i korisniku podređeni su i ostali kapaciteti Pošte Crne Gore - poštanska mreža od 157 poslovnica, od kojih su 49 franšize, vozni park, savremeni call-centar, centar za preradu pošiljki u Podgorici, IT sistem sa podrškom šalterskog poslovanja, Track&Trace, web servisi i aplikacije za mobilne telefone i tablete", navodi se u saopštenju.

Pošta, kako su kazali njeni predstavnici, posebne napore ulaže u cilju kvalitetnij dostave pošiljki.

Elektronsko praćenje pošiljki u realnom vremenu, ozbiljan pristup svim sugestijama i primjedbama korisnika, uvođenje sistema za praćenje rute poštara samo su neki od preduzetih koraka.

Ostavi komentar

0/300