15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nastavak uspješne saradnje Glavnog grada i Crnogorskog Telekoma

Društvo

Comments 0

Nastavak uspješne saradnje Glavnog grada i Crnogorskog Telekoma

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković razgovaro je danas sa izvršnom direktoricom Crnogorskog Telekoma Crne Gore Dinom Cibulskajom o budućim zajedničkim aktivnostima i projektima gradske uprave i kompanije Telekom, saopšteno je iz Pg Biroa.

Vuković je tokom sastanka istakao de je Glavni grad zainteresovan za saradnju sa kompanijom Telekom na svim projektima koji doprinose razvoju grada i većem kvalitetu života građana, posebno kada su posrijedi projekti koji se tiču očuvanja životne sredine i implementacije Smart city rješenja.

Vuković je gostima predstavio planirane projekte gradske uprave u sklopu kojih bi Telekom kao društeveno odgovorna kompanija mogla da bude partner Glavnom gradu, naglašavajući da će u narednom periodu intenzivirati saradnju u cilju realizacije konkretnih dogovorenih aktivnosti.

“Želja Telekoma je da kroz zajedničke aktivnosti sa Glavnim gradom dobije titulu pametnog grada, i na taj način se upiše na evropsku mapu gradova koji svojim stanovnicima omogućavaju da u praksi osjete prednosti digitalnog društva. Nastavićemo i u budućnosti da sarađujemo sa Glavnim gradom jer Telekom kao dio Dojče Telekom grupe posjeduje napredna pametna rješenja, standarde i ekspertizu za transformaciju Podgorice u evropski pametni grad“, saopštila je Dina Cibulskaja, izvršna direktorica Crnogorskog Telekoma.

Telekom i Glavni grad Podgorica do sada su implementirali pametni parking i pametni sistem za monitoring kvaliteta vazduha i nivoa buke, pa su novi projekti o kojima je na sastanku bilo riječi prirodan nastavak dobre i uspješne saradnje, poručuju iz ove kompanije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR