21 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivične prijave protiv Milačića, Vlahovića i Dajkovića

Izvor: Foto: Standard.me

Društvo

Comments 3

Krivične prijave protiv Milačića, Vlahovića i Dajkovića

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber
Zbog današnjeg incidenta u centru Podgorice

Zbog današnjeg incidenta u centru Podgorice, protiv funkcionera Prave Crne Gore Marka Milačića, Dragoja Vlahovića i Vladislava Dajkovića podnijete su krivične prijave.

Iz Uprave policije saopšteno je da je pet osoba uhapšeno zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a protiv tri su podnijete krivične prijave.

''Službenici Uprave policije su lišili slobode pet lica zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a tri lica se sumnjiče i da su počinila krivično djelo nepostupanje po naredbi za udaljavanje. Nakon preduzetih policijsko – tužilačkih mjera i radnji, policijski službenici su protiv M.M, V.D, D.V, R.J. i D.D. podnijeli zahtjeve za pokretanje prekršajnih postupaka zbog počinjenih prekršaja iz čl. 11 (ometanje ili omalovažavanje službenog lica) Zakona o Javnom red i miru a oni će biti privedeni nadležnom sudiji za prekršaje. M.M, V.D. i D.V. će, nakon saslušanja kod sudije za prekršaje, uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom državnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po naredbi za udaljavanje'', saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Zdravko

@andro, Dovoljna mu je kazna njegov pogled, koji govori mnogo toga!

andro

zna li ta baraba,milacic sto bi mu za ovo ucinjela ruska policija u majcici rusiji?!i dokle ce se cg policija prema napadacima na sve crnogorsko,odnositi ovako mlako,nikako...?!