Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Krivične prijave protiv Milačića, Vlahovića i Dajkovića

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Zbog današnjeg incidenta u centru Podgorice

Krivične prijave protiv Milačića, Vlahovića i Dajkovića Foto: Standard.me

Zbog današnjeg incidenta u centru Podgorice, protiv funkcionera Prave Crne Gore Marka Milačića, Dragoja Vlahovića i Vladislava Dajkovića podnijete su krivične prijave.

Iz Uprave policije saopšteno je da je pet osoba uhapšeno zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a protiv tri su podnijete krivične prijave.

''Službenici Uprave policije su lišili slobode pet lica zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a tri lica se sumnjiče i da su počinila krivično djelo nepostupanje po naredbi za udaljavanje. Nakon preduzetih policijsko – tužilačkih mjera i radnji, policijski službenici su protiv M.M, V.D, D.V, R.J. i D.D. podnijeli zahtjeve za pokretanje prekršajnih postupaka zbog počinjenih prekršaja iz čl. 11 (ometanje ili omalovažavanje službenog lica) Zakona o Javnom red i miru a oni će biti privedeni nadležnom sudiji za prekršaje. M.M, V.D. i D.V. će, nakon saslušanja kod sudije za prekršaje, uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom državnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po naredbi za udaljavanje'', saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Zdravko,

@andro, Dovoljna mu je kazna njegov pogled, koji govori mnogo toga!

andro,

zna li ta baraba,milacic sto bi mu za ovo ucinjela ruska policija u majcici rusiji?!i dokle ce se cg policija prema napadacima na sve crnogorsko,odnositi ovako mlako,nikako...?!

Ostavi komentar

0/300