8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Vjerujemo u nevinost svojih kolega"

Izvor: Foto: Screenshot YouTube

Društvo

Comments 0

"Vjerujemo u nevinost svojih kolega"

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Članovi Advokatske komore Crne Gore su sa iznenađenjem primili vijest da je Specijalno državno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv advokata Gorana Rodića, Siniše Gazivode i Marije Radulović, advokata iz Podgorice, saopštio je predsjednik Advokatske komore Zdravko Begović.

"Pri tome, crnogorski advokati sa čuđenjem gledaju na kvalifikaciju krivičnog djela koje se našim kolegama stavlja na teret, a odnosi se na krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

Međutim, poštujući zakonske nadležnosti sudionika sudskog postupka, Advokatska komora Crne Gore smatra svojom obavezom, da sa pažnjom isprati kontrolu optužnice, kao i naknadni postupak, ako do njega dođe", piše u saopštenju.

Advokatska komora Crne Gore ističe da vjeruje u nevinost svojih kolega, razumljivo je da očekuje krajnje profesionalno i nepristrasno postupanje Suda.

"Advokatska komora Crne Gore se nada da će konačan ishod, u svakom slučaju biti takav, da će našim kolegama donijeti punu pravnu i moralnu satisfakciju", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR