Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Tri rođene sestre iz Podgorice porodile se istog dana

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Cetinjski list

Tri rođene sestre iz Podgorice porodile se istog dana Foto: Cetinjski list

U porodilištu cetinjske opšte bolnice danas su se za manje od sat i po vremena porodile tri rođene sestre iz Podgorice i rođeno je četvoro djece jer je jedna od njih dobila blizance.

Cetinjska opšta bolnica i njeno Ginekološko akušersko odaljenje nastavilo je danas lijepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može svojim timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Cetinja i Crne Gore.

U manje od sat i po porodile su su tri rođene sestre od kojih su dvije bliznakinje i rođeno je četvoro djece jer je jedna od blizankinja dobila blizance, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Porođaji su protekli uredno. Porodilje i njihova djeca su dobro – kazao je za RTV Cetinje dr Predrag Jovović, koji je predvodio ginekološki tim.

Prema njegovim riječima, tim su sačinjavala tri ginekologa anesteziolog i pedijatar sa više medicinskih sestara babica pedijatrijskih sestara anestezičara i instrumentara.

Direktorka Opšte bolnice “Danilo I” dr Sonja Radojičić istakla je da se ovim nastavlja i tradicija iz njihove porodice da se iako su stanovnice Podgorice porađaju u Cetinjskoj bolnici.

Komentari

Sandra,

Tre sorelle! Kakva prekrasna vest,cestitam! Zelim vam svu srecu i zdravlje ,vama i vasim pilicima! Kakve ce to proslave zajednickih rodjendana biti u godinama koje slede...Fantazija????! Sretno !

Montenego,

Srećno vam bilo ...da su vam vazda živi i zdravi i vi sa njima.

Mne,

Bravo..Sve cestitke i samo.naprijed u bolju Buducnost..

Ostavi komentar

0/300