Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Tuzi: Ubio albanskog državljanina, pa oružje zakopao

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Tuzi: Ubio albanskog državljanina, pa oružje zakopao

Policija je jutros obaviještena od građana da je u Tuzima u mjestu Vuljaj pronađeno tijelo muške osobe.

Kako je naveo u izjavi Srđan Korać, rukovodilac Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata CB Podgorica, odmah  po prijemu obavještenja policijski službenici su izašli na lice mjesta.

Ubistvo u Tuzima, uhapšen osumnjičeni

Kako je saopštio, ubijeni muškarac identifikovan je kao E.G.(39 godina), državljanin Albanije, a na njegovom tijelu su bile vidljive povrede, posebno u predjelu glave, pa je policija zaključila da je posrijedi ubistvo.

''Kriminalističkom obradom je utvrđeno da mjesto na kojem je oštećeni pronađen nije mjesto izvršenja krivičnog djela, a sprovodeći intenzivne operativno-taktičke mjere i radnje policijski službenici su pronašli lice mjesta na kojem je ubistvo izvršeno. Obezbijeđeni su i materijalni dokazi - oružje koje je bilo zakopano, a za koje se opravdano sumnja da je korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog djela''- naveo je Korać.

Po nalogu Višeg državnog tužioca tijelo je upućeno na obdukciju gdje je konstatovano je da je smrt nastupila nasilnim putem i to od posljedica upotrebe vatrenog oružja.

Na osnovu svih prikupljenih materijalnih dokaza službenici Uprave policije su došli do sumnje da je ovo krivično djelo počinio P.J. (56) iz Tuzi.

On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo.

Ostavi komentar

0/300