Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Glavni grad: Nastavljamo borbu protiv neodgovornih pojedinaca i loših namjera

| Postavio/la: Marija Mitrović

Glavni grad: Nastavljamo borbu protiv neodgovornih pojedinaca i loših namjera

U toku protekla dva dana, nadležne službe i preduzeća Glavnog grada su u više navrata gasile požare izazvane paljenjem automobilskih guma na periferiji Podgorice. Osim toga, na više lokacija primijećene su gomile automobilskih guma spremne za paljenje, saopšteno je iz PG biroa.

"S obzirom na to da je u posljednje vrijeme aktuelna priča o kvalitetu vazduha u Glavnom gradu, imamo razloga da vjerujemo da pomenute pojave nijesu slučajne.

Bez obzira na motive, kao i na jasno definisane nadležnosti Glavnog grada kada je upravljanje opasnim otpadom u pitanju, nastavićemo odlučno da djelujemo u cilju zastite životne sredine, uključujući podnošenja krivičnih prijava protiv odgovornih lica koja svojim postupcima ugrožavaju vitalne interese Grada i njegovih stanovnika.

U tom smislu, Glavni grad je i danas nadležnim državnim organima podnio krivičnu prijavu protiv nn lica koja su svojim nezakonitim djelovanjem ugrozila kako bezbijednost, tako i stanje životne sredine na području grada", navodi se u saopštenju.

Ostavi komentar

0/300