Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Demokrate da vrate mjesto u Odboru

| Postavio/la: Gordana Đuračić | Izvor: Dnevne novine

Demokrate da vrate mjesto u Odboru

Demokrate moraju da ustupe mjesto Posebnom klubu poslanika u Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva, kazao je poslanik Aleksandar Damjanović i dodao da ostaje pri zakonitom putu.

Administrativni odbor Skupštine razmatraće u ponedjeljak zahtjev Posebnog kluba poslanika da Aleksandar Damjanović bude član Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornih zakona, ali će ovaj klub prihvatiti mjesto samo ukoliko Demokrate ostanu bez jednog člana Odbora. Damjanović je sinoć Dnevnim novinama ponovio svoj stav da ne pristaje na bilo kakve političke ustupe i da insistira na zakonitosti.

"Ostajem pri zakonitom putu, a to je da se ispravi nezakonitost i da Posebnom klubu poslanika pripadne mjesto u Odboru, što znači da Demokrate moraju da ustupe to mjesto. Nakon toga, mi se više nećemo miješati u kombinacije koje Demokratska Crna Gora dogovori sa Demokratskom partijom socijalista. Ipak, ovo je prvi korak ka rješenju problema”, kazao je Damjanović za Dnevne novine.

Komentari

Svetlana_TV,

Vidjeli smo sposobnost i strucnost Demokrata u Kotoru. Ova partija mora jos mnogo da radi na svom usavrsavanju, ako misli da se odrzi na politickoj sceni.

Kapetan,

Svi cuvaju svoje fotelje, a do juce pljuvali Dps i izbjegavali svaki vid saradnje. Jasno je da opozicija nikad do kraja ne ostaje dosljedna svojim stavovima.

Dunja,

Opozicija nikad nece moci da se ujedini, a samim tim nikad nece moci da budu konkurencija Dps-u, koja svih ovih godina svojim radom opravdava nase povjerenje.

Jasminka,

Zalosno je sto opoziciju vodi potreba za zadovoljenjem svojih sebicnih interesa, njima gradjani i ova drzava nikad nijesu bili motiv za trud i rad.

Edi89,

Neprincipijelna politika opozicije vise nego ocigledna

Zigman,

Pa ovi malo hoce , pa malo nece u odbor

ines23,

Odbor za izborno zakonodavstvo je ukazalo samo koliko je opozicija halapljiva i da samo gledaju kako ce svoje interese da zadovolje i da ono sto su pricali nama gradjanima nema nikakve veze s vezom.

Vitinka,

Samo ovako pokazuju svoju pohlepu i zelju da budu blizu DPS i da sve ono sto su prije pricali ne pije vodu!

oliver14,

Svi ste vi isti, sad su ti Demokrate krive jer su usle u Odor i zauzele ti mjesto, pa se sa njima svadjas a isti si pricao da neces nikad sa DPS-om.

Kosta,

Damjanovic ostade uskracen za mjesto jer ne moze doci na red od Demokrata!

Ostavi komentar

0/300