Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

SNP: Novo produženje dokaz da rad Odbora ne može dati rezultate

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

SNP: Novo produženje dokaz da rad Odbora ne može dati rezultate

Predlog da se produži rok za završetak posla Odbora za reformu izbornog zakonodavstva je još jedna potvrda onoga što Socijalistička narodna partija uporno ističe – rad Odbora je od samog početka opterećen brojnim nepravilnostima i, kao takav, ne može dati željene rezultate, saopšteno je iz te stranke.

''Jasno je da tijelo u kojem nisu zastupljene sve opozicione političke partije i koje je formirano na sumnjiv način ne može ispuniti ciljeve koji su pred njega postavljeni. Takođe, više je nego očigledno da pojedini subjekti samo fingiraju rad u Odboru, dok cijeli posao, zapravo, tapka u mjestu. Osim toga, ključni zahtjev najvećeg dijela opozicije, koji se tiče formiranja tehničke vlade, još uvijek nije ispunjen, što dodatno usložnjava cijelu situaciju''- navedeno je iz SNP-a.

Socijalistička narodna partija neće, kako su naveli, učestvovati u ovoj lakrdiji jer ''smatramo da rješenja koja će biti usvojena bez učešća svih zainteresovanih strana ne mogu donijeti ništa dobro građanima Crne Gore.''

 

Ostavi komentar

0/300