Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Pogledajte kako je Kit Harington reagovao kada je pročitao da će ona da umre

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović | Izvor: B92

Pogledajte kako je Kit Harington reagovao kada je pročitao da će ona da umre Foto: Screenshot YouTube

Snimak reakcije Kita Haringtona, koji u seriji "Igra prijestola" tumači lik Džona Sniježnog izašao je na vidjelo, a glumac je i te kako bio šokiran onim što je pročitao.

Sinoć je na HBO emitovan dokumentarni film o tome kako je snimljena jedna od najgledanijih serija o epskoj fantastici, nastaloj po serijalu knjiga Džordža RR Martina "Pjesme leda i vatre".

Dokumentarac traje dva sata i zove se "The Long Watch", a prikazuje događaje koji su prethodili snimanjima pojedinih scena.

Na društvene mreže isplivao je snimak reakcije Kita Haringtona kada je pročitao da će lik Deneris Targerjen, koji tumači Emilija Klark, da umre, tačnije, ubiće je upravo Džon Sniježni.

Dok su scenaristi čitali opis scene glumačkoj postavi, Kit se u šoku uhvatio za glavu i u nevjerici gledao u Emiliju koja je u tom trenutku sjedjela preko puta njega.

"E ovo je pogled koji govori, ne želim to", "Ovo je tužno", "Osjećam se malo bolje nakon što sam vidio njegovu reakciju", "Da je pročitao scenario kad mu je poslat ne bi morao ovako da reaguje. Imao je tri dana", bili su samo neki od komentara na Tviteru.

Posljednja sezona ove serije razočarala je brojne fanove i rasprava o njoj i nedjelju nakon emitovanja posljednje epizode ne jenjava. Čak su pojedini i pokrenuli peticiju da se posljednja, osma sezona snimi opet.

"Dejvid Bajnhof i Vajs su dokazali da su nekompetentni, čak i uz to što imaju izvore na koje mogu da se oslone. Ova serija zaslužuje finalnu sezonu koja ima smisla", stoji u peticiji.

Ostavi komentar

0/300