14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexx-u

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexx-u

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City novi filmovi. U nastavku, pogledajte trejlere. 

EKIPA

Domaća krimi komedija „Ekipa“ donosi priču o velikom drugarstvu, ljubavi prema fudbalui vječitim rivalima Partizanu i Zvezdu

Šta se dogodi kada se na jednom derbiju nađu beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvijezda Partizana i njegov brat od tetke koji navija za Zvezdu? Ovoj zavrzlami doprinijeće i jedna torba puna para koja mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji.

Film je okupio istaknutu domaću glumačku ekipu: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Srđan Žika Todorović, Sergej Trifunović i drugi. Dok su specijalni gosti filma Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.


BITKA ZA MIDVEJ

Epski spektakl o bici za Midvej, glavnoj prekretnici na pacifičkom frontu tokom Drugog svjetskog rata, s bogatom glumačkom ekipom i rediteljem filma Dana nezavisnosti Ronald Emerih. Bitka kod Midveja započela je 4.aprila 1942. godine. Bila je to odlučujuća pobjeda SAD-a protiv Japana za vrijeme Drugog svjetskog rata. Tokom četvorodnevne borbe u vazduhu i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD-a uspjela je da uništi i četiri japanska nosača aviona i izgubi samo jedan svoj, Jorktaun. Japanska mornarica dotada je bila nepobjediva.

OPERA

Direktan prenos Pučinijeve opere MADAM BATERFLAJ iz njujorškog Metropolitena, zakazan je za subotu, 9. novembra, u 18:55h. Ulaznice su u prodaji.

FESTIVAL DJEČJEG FILMA – PORODIČNI DANI

Festival dječjeg filma „Porodični dani“, održaće se od 7. do 15. novembra 2019.

Na programu će se naći najgledaniji filmovi za djecu iz proteklog perioda po specijalnim cijenama ulaznica: 2,00€-2D i 3,00€-3D.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR