11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovi znakovi su najdestruktivniji u vezama

Mozaik

Comments 0

Ovi znakovi su najdestruktivniji u vezama

Izvor: luftika.rs

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Izvjesna doza autodestrukcije krije se u svima nama. Ona uglavnom proizilazi iz manjka samopouzdanja, a nekada čak može biti odraz mržnje prema sebi samima.

Autodestruktivno ponašanje ispoljava se na različite načine – neki su ekstremni, neki nijesu toliko ekstremni. Ipak, kako bi se i dalje razvijali i poboljšavali svoj život, najbolje je suočiti se sa svojim demonima i pogledati ih pravo u lice, piše portal Noizz.

Šta o tome kaže horoskop – ko je najskloniji autodestrukciji u vezama:

1. Škorpija

Od svih znakova Zodijaka, vi ćete najprije eksplodirati u vezi. Imate razornu moć nuklearne bombe. Uništavate ne samo sebe, već i one oko sebe.

Vi ste generalno osoba puna ljubavi, zato i privlačite ljude, ali imate tendenciju da u vezi budete pretjerano posesivni i ljubomorni.

2. Bik

Kao i Škoprija, poznati ste po svojoj strasti. Imate tu neobičnu sposobnost da obarate ljude s nogu svojom simpatičnošću. Ali isto kao i Škoprija, imate dosta stvari koje morate da riješite.

Dopuštite da vaša strast izvuče najbolje iz vas umjesto da budete pretjerano opsesivni u vezi do tačke gušenja svog partnera.

3. Blizanci

Gledano spolja, Blizanci mogu izgledati kao vrlo energične i komunikativne osobe. Uvijek uspijevaju da projektuju sliku pozitivnosti i neograničene energije. Međutim, iznutra stvari i nijesu baš takve.

Stalno se borite s anksioznošću, nesigurnošću i nepovjerenjem i to utiče na dinamiku vašeg odnosa. Korijen svega je vaša nemogućnost da se otvorite drugima kada se radi o vašim problemima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR