14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Superboul: Latino spektakl usred spektakla

Izvor: Foto:Screenshot: YouTube

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Superboul: Latino spektakl usred spektakla

Izvor: RTS

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Pauza na polovini 54. Superboula bila je vatrena. Publiku na stadionu u Majamiju, ali i milione gledalaca ispred TV ekrana širom planete najprije je Šakira, na svoj 43. rođendan, podsjetila na svoje najveće hitove.

Bez sekunde pauze Dženifer Lopez je nastavila u brzom ritmu. Kraj muzičkog spektakla u kojem su dvije dive zajedno izvele "Let's Get Loud" i "Waka Waka" najavila je ćerka Lopezove.

Dva latino titana muzičke scene odmerila su snage pred najvećim TV auditorijumom koji tokom godine postoji – usred 54. Superboula na kojem su trijumfovali „Kanzas siti čifsi“.

Šakira je uzviknula "Hola Miami" i počelo je 14 minuta energije koja je razmrdala dobro i one na najjeftinijim sjedištima na stadionu, ali i gledaoce širom planete.

Ređali su se hitovi čigre iz Kolumbije: She Wolf, Empire, Whenever, Wherever, I Like It Like That, Chantaje, Hips Don't Lie.

Džej-Lo se nadovezala u brzom ritmu hitovima Jenny from the Block, Ain't It Funny, Get Right, Waiting for Tonight, Love Don't Cost a Thing, Mi Gente, On the Floor.

U završnicu spektakla uvela nas je 11-godišnja Ema Maribel Munjiz, ćerka Dženifer Lopez koja je sa horom pjevala kombinaciju pesama Let's Get Loud i Born in the USA, a ubrzo su joj se pridružile mama i Šakira čiji hit Waka Waka se takođe ušunjao pre kraja.

Poznate po zavidnom plesačkom umijeću, obje dive dale su sve od sebe da podstaknu publiku na ples i na taj način. Dženifer je započela nastup sa šipke na koju se kasnije vratila.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR