9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Zadovoljan sam svim segmentima igre i poštovanjem dogovorenog"

Rukomet

Comments 0

"Zadovoljan sam svim segmentima igre i poštovanjem dogovorenog"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Igračicama nije bilo lako da se spreme za gostovanje u Njemačkoj, nakon lošeg izdanja protiv Bresta na startu Lige šampiona, ali su zadatak odradile sjajno, kazao je trener Dragan Adžić nakon pobjede (30:23) protiv Bitighajma u drugom kolu elitnog takmičenja.

Adžić je istakao da je zadovoljan svim segmentima igre i činjenicom da su sve djevojke ispoštovale dogovoreno, uz veliku želju i sjajnu energiju. U narednom kolu, u Podgoricu stiže rumunska Ramniku Valčea, a Adžić očekuje težak meč protiv tima koji takođe, ima polovičan učinak nakon dva kola.

- Nije bilo lako djevojkama da se spreme za ovaj meč poslije izdanja protiv Bresta. Ponosan sam kako su to odradile u Njemačkoj. Ovo je izdanje sa kojim sam apsolutno zadovoljan s obzirom na kvalitet protivnika, ali i dalje nas boli poraz od Bresta na startu. Idemo dalje i okrećemo se duelu protiv Valčee – kazao je Adžić nakon pobjede u Ludvisburgu.

Izuzev uvodnih desetak minuta (primile sedam golova), ''plave'' su ostatak meča odigrale na visokom nivou kada je u pitanju odbrana, segment po kome su posljednjih godina prepoznatljive u evropskom rukometu.

- Zadovoljan sam svim segmentima igre i poštovanjem dogovorenog. Emocija i energija svih djevojaka bile su na visokom nivou i to je ono što želimo da gledamo svakog vikenda. Ovo je putokaz za naredne mečeve.

Budućnost u narednom kolu, u subotu, dočekuje Ramniku Valčeu, koja nakon dva kola, takođe, ima polovičan učinak – pobjedu protiv Bitighajma i poraz od Bresta u Francuskoj.

- Bez obzira na izdanje i ubjedljiv poraz Valčee u Francuskoj, to je izuzetan tim. Kvalitet su pokazale protiv CSM Bukurešta u prvenstvu i Bitighajma na startu Lige šampiona, pa znamo kakav nas posao očekuje. Znamo da će biti teško, ali vjerujem u dobro izdanje mojih igračica – zaključio je Adžić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR