Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Gojković: Preuzimam svu krivicu

| Postavio/la: Bojan Šuković

Gojković: Preuzimam svu krivicu

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković preuzeo je krivicu za loš rezultat na Svjetskom šampionatu u Kvangdžuu. “Ajkule” su eliminisane u osmini finala, nakon što je Australija bolje izvodila peterce.

“Nismo došli ni da bismo igrali četvrtfinale, već je bila želja da idemo do samog kraja. Nismo igrali loše, ali ne mogu reći i da smo igrali dobro. Posebno u u ključnim momentima u sve tri utakmice. Neuspjeh je i tako ga moramo označiti. Htjeli smo više, ali ne mogu da zamjerim momcima, koji su bili motivisani, imali smo i odličnu atmosferu. Ako je neko kriv, ja preuzimam svu krivicu. Ja sam morao da biram rješenja, momci su dali sve što su imali. Ne možemo da budemo zadovoljni. Slijedi analiza i da se onda okrenemo budućnosti, jer Crna Gora ima mnogo obaveza u narednom periodu”, rekao je Gojković.

Komentari

kotoranka,

Postovani gospodine Gojkovicu, dajte ostavku, kao sto je svojevremeno uradio Ranko Perovic. Mada je imao vise uspjeha i osvojenih medalja. Ostavite se "analiza i pogleda u buducnost".

Ostavi komentar

0/300