Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Najprenošenija emisija: Večeras prva "Živa istina" u novoj sezoni

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Večeras od 20 sati na Prvom i Satelitskom kanalu Javnog servisa.

Najprenošenija emisija: Večeras prva "Živa istina" u novoj sezoni

Nakon ljetnje pauze, intervjuom sa Blažom Sredanovićem, osnivačem Udruženja Crnogoraca Amerike, večeras u 20 sati na Prvom i Satelitskom kanalu Javnog servisa počinje nova sezona Žive istine.

Emisija autora i voditelja Darka Šukovića i u prošloj je sezoni, prvoj koja je emitovana na TVCG, zabilježila je izuzetan rejting gledanosti (to važi, čak, i za serijal repriza, emitovanih tokom avgusta i prve polovine septembra) i uticaja. 

O tome svjedoči i podatak da je Živa istina daleko najcitiraniji medijski sadržaj proizveden u Crnoj Gori. Gotovo četrdeset glasila registrovanih u Crnoj Gori prenijelo je preko pet stotina puta akcente iz Žive istine, u periodu oktobar 2018 - jul 2019!

Stavovi saopšteni u Živoj istini ne samo da su često prenošeni i u regionu, nego su više puta bili povod za reakcije najviših funkcionera nekih susjednih država.

Živa istina u kontinuitetu traje od marta 2002. i do sada je prikazivana na TV In, Atlas, Prvoj i, od prosle godine, TVCG.

Komentari

Miki,

A toliko energije uložiše kućni ljubimci Beograda, najamnici Moskve i kolonijalna posluga Brisela da kompromituju i emisiju i autora. I sve zalud...

Ostavi komentar

0/300